Veel gestelde vragen

Wat gaat het nu kosten?

 

Het is vooraf moeilijk te zeggen wat de prijs precies gaat worden, Dit ligt aan de grote van uw project, welke diensten u wilt afnemen en natuurlijk hoeveel maatwerk er in uw project zit.

Er wordt voordat we beginnen met uw project een intake met u gehouden. Zit u in omgeving Waalwijk? Dan komen wij vrijblijvend bij u langs.

Tijdens de intake wordt er besproken wat u precies nodig heeft en wat de kosten zullen zijn. U weet altijd wat er wordt gedaan en wat het gaat kosten voor we beginnen met uw project.

We hebben wat standaard prijzen voor u opgesteld deze vindt u op de prijzen pagina op de website. 

Een aanbetaling?

 

Wij werken met een aanbetaling van minimaal 25%. Dit doen we omdat we ook voor uw project bepaalde kosten moeten maken en wanneer iemand een aanbetaling doet is hij ook meer betrokken bij het proces. Wij werken met meerdere mensen tegelijk aan uw project. Dit is natuurlijk erg fijn want iedereen is op de hoogte van de veranderingen in uw project en uw project is een stuk sneller klaar. Dit betekend wel dat onze focus op uw project zit en geen tijd hebben voor andere projecten.

Mocht u zich na een aantal dagen al bedenken betaald u alleen voor de kosten die we tot dan hebben gemaakt. Tenzij anders afgesproken.

Wie werkt er aan mijn project?

 

 

U krijgt 1 vaste contact persoon toegewezen, maar achter de schermen werken we met het hele team aan uw website.

  1. De (online) marketeer maakt uw profiel. Hij kijkt hierbij naar u en uw bedrijf, uw omgeving en uw klanten.
2. Op basis van de bevindingen van de marketeer maakt de designer een technisch ontwerp.
3. Samen met de designer zal de programmeur uw website bouwen. Zij zoeken een geschikte template voor uw website en passen deze aan totdat hij voldoet aan alle eisen (van u en de marketeer)
4. Nadat u akkoord bent gegaan met het technisch en uiteindelijke ontwerp zullen we (uw) content (teksten en afbeeldingen) in de website plaatsen. Alles zal nog eens gecontroleerd worden en uw website wordt meteen online gezet.

Spot WebDesign

 

Spot WebDesign is altijd al van schoon, simpel en professionele (web) design geweest

Spot WebDesign bouwt websites en e-commerce webwinkels sinds 2012. Onze team bestaat uit grafisch ontwerpers, webontwikkelaars (devellopers), marketing strategen en accountmanagers .

Kvk: 66299985

Adres: Villa dotterbloem 4 te Waalwijk. (dit is geen bezoekadres)

Tel: 0416 – 700 297 (Bestaande klanten krijgen hun eigen accountmanager toegewezen, u kunt voor vragen terecht bij deze contactpersoon)

Ontevreden?

 

Dan maken wij op basis van uw feedback geheel vrijblijvend aanpassingen aan uw website zodat u alsnog tevreden bent. Is het zo dat er hierna weer een nieuw design gemaakt moet worden, dan zitten hier tenzij anders afgesproken kosten aan verbonden.

Heb ik garantie op mijn website?

 

Ja maar.

Met websites werkt het zo, wanneer de website bij oplevering 100% werkt kan het niet zo zijn dat het opeens niet meer werkt. Dat kan alleen als er iets is gebeurd. U wordt eigenaar van de website. Dat betekend dat u zelf aanpassingen in de website kunt maken. Hier kunnen natuurlijk fouten gemaakt worden. Ook kan het zo zijn dat uw website bijvoorbeeld getroffen is door een hacker. Dit valt niet onder de garantie.

Mocht het zo zijn dat er iets vanaf het begin niet werkt aan de website wat wel zou moeten. Dan wordt dit alsnog kosteloos voor u gedaan. Check onze voorwaarden voor meer informatie over garantie en levering.

Hoe kunnen de prijzen zo laag zijn?

 

 

Wij begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn voor ondernemers om een groot budget vrij te maken voor de bouw van een nieuwe website. De website gaat niet voor altijd mee, moet onderhouden worden en zit vaak nog erg veel tijd in.

wij bij Spot WebDesign hebben hierom besloten ook met “pagebuilders” te werken, maar wat is dit dan?

Wij gebruiken professionele programma’s en software waarmee we de webpagina per sectie kunnen bouwen. De code voor de secties worden voor een groot deel automatisch gegenereerd, dit hoeft alleen nog aangevuld te worden met maatwerk. Dit scheelt natuurlijk erg veel tijd. Op deze manier bent u alsnog verzekerd op een professionele, originele maatwerk website voor een veel lagere prijs

Waarom Spot WebDesign?

1. Wij bouwen professionele en krachtige website’s

Het is niet zo dat we even een website voor u in elkaar zetten. Er wordt gekeken naar u, uw bedrijf, uw klanten en omgeving en uw marketingsdoelstellingen. Er wordt een design gemaakt door een professionele designer en wordt vervolgens gebouwd door een absolute top develloper. Uw bedrijf verdient toch het beste?

3. Betaalbaar

U zit niet vast aan maandelijkse kosten voor de website (los van uw hosting en domeinnaam). U betaald een eenmalig betaalbaar bedrag.

5. Niet alleen een webdesign bureau

Wij kunnen alles uit handen nemen. Marketing campagnes, huisstijl ontwerp, drukwerk als visitekaartjes en bus/raam stickers en nog veel meer. Onze klanten vinden het erg fijn om daar 1 vast contactpersoon voor te hebben.

7. U bent de baas!

Wij geven u de opties en u bepaald! u heeft altijd de touwtjes in handen.

 

2. U wordt eigenaar van de website

U bepaald zelf wat u ermee doet en waar u dat doet. U zit nergens aan vast en kunt zelf aanpassingen maken aan de website (m.u.v. onze handtekening vaak onderaan de website).

Hosting, onderhoud, aanpassingen, etc. wordt allemaal door u bepaald

4. fijn om mee te werken, flexibel en in de omgeving

We vragen altijd hoe de klant de samenwerking heeft ervaren. Uit deze feedback is gebleken dat klanten het erg fijn vinden om met ons samen te werken. Wij zitten natuurlijk ook vaak in de omgeving (op sommige projecten na).

6. Eerlijk en transparant

Geen lelijke verassingen of onduidelijke kosten. U weet precies wat we doen maar ook hoe we het doen. Geen lichte aanpassingen maar betalen voor zware maatwerk wat helaas nog vaak voorkomt.

8. Meer dan alleen geld verdienen

Wij vinden het leuk om te doen en dat is het belangrijkste. Dat er geld verdient moet worden hoort erbij.

Wilt u meer redenen hebben? Neem dan contact met ons op en we komen vrijblijvend bij u langs!

Kan ik nog nee zeggen nadat jullie zijn begonnen aan mijn project?

 

 

 

Op het moment dat u akkoord bent gegaan beginnen wij direct aan uw project. Wij zorgen ervoor dat er tijd wordt vrij gehouden voor uw project en doen de nodige inkopen zoals software, stockfoto’s en hosting. Ook is het voor ons moeilijk om in die korte tijd een ander project in te plannen. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om hier midden in het project vanaf te zien of uit te stellen.

Heeft u van te voren twijfels? Dan zouden we hier apart afspraken over moeten maken. Zo kunnen we u inplannen in een voor ons gunstige periode. Zonder deze afspraken voor we beginnen aan uw project kunt u hier niet ineens vanaf zien en wordt de gemaakte kosten in rekening gebracht.

Werkwijze

$

Stap 1

Intake

Dit is de eerste stap na de overeenkomst. Hier houden we een intake gesprek zodat we een goed beeld van u kunnen krijgen. Dit wordt de basis van het (type) design voor uw project.

$

Stap 2

Ontwerp

Zodra de intake is gehouden zal er een ontwerp worden gemaakt. Niet alleen een technisch design maar de website en/of grafisch design wordt meteen voor je gemaakt. Bij het ontwerp houden we rekening met uw bedrijf, uw klanten en de meest actuele trends in de markt.

,

Stap 3

Evaluatie

Het ontwerp is af! we zijn natuurlijk erg benieuwd naar uw mening. Hier presenteren wij het door ons ontworpen werk en heeft u de kans alles door te geven wat u veranderd wilt hebben. De eerste wijziging is altijd kosteloos! of dit nu 1 kleine aanpassing is of als u een geheel nieuw ontwerp wilt.

N

Stap 4

Oplevering

Alles is af en goedgekeurd! Nu is het tijd om de website live te zetten of/en het drukwerk te bestellen. U ontvangt alle bestanden en gegevens van alle door ons gerealiseerde projecten.

Ik heb geen teksten en afbeeldingen voor de website is dit erg?

 

Nee, Wij kunnen ook voor de content zorgen op uw website. Professionele fotografen hebben vaak erg mooie foto’s die wij tegen betaling mogen gebruiken op uw websites. Op deze manier heeft u zeer professionele foto’s op uw website wat er ook mooier uit ziet!

Onze marketeer kan ook aantrekkelijke teksten voor u schrijven. Zij zijn geen professionele tekstenschrijvers maar commerciële talenten. Dit betekend dat er weleens een spel/grammatica foutje in kan zitten. Wenst u Professionele teksten geschreven door een professionele Nederlandse teksten schrijver? Dan besteden wij dit uit aan een van onze partners. De prijzen hiervoor ligt hoger dan dat wij uw teksten intern laten schrijven.

Wie host de website?

 

Wij hebben zelf geen servers in de schuur staan.. Onze partners hebben dit wel! hierdoor kunnen we tegen lage kosten professionele hosting aanbieden aan onze klanten. Standaard leveren wij een hosting pakket bij levering van een website.

U bent zelf eigenaar van uw website. Dit betekend dat u zelf de vrijheid heeft om na de bouw van de website over te stappen naar een andere hosting partij.

Registreren jullie mijn domeinnaam?

 

 

Om bijvoorbeeld een .nl domeinnaam te registreren dienen wij aangesloten te zijn bij SIDN. Dit zijn wij niet, maar onze partners wel! Wij kunnen de domeinnaam voor u registreren via onze partners. Uw domeinnaam is binnen een uur actief en u bent de eigenaar / domeinnaamhouder.

bekijk onze projecten!

App ons!