Email instellen op Iphone

Informatiecentrum / Hosting & domeinnaam / Email instellen op Iphone

Stap 1:

Ga eerst naar je Instellingen toe en klik daar op “Accounts en wachtwoorden”. Klik vervolgens op “Nieuwe account” om een nieuw account toe te voegen.

 

Klik vervolgens op “account toevoegen”

 

 

 

Stap 2:

We willen een IMAP account toe gaan voegen, dus kies je in het volgende menu voor “Anders” helemaal onderaan.

 

 

Stap 3:

Je zult vervolgens enkele instellingen moeten invoeren voor de inkomende mail. Selecteer “IMAP” en voer de gegevens in zoals in de afbeelding.

Uiteraard vervang je het email adres met jouw eigen email. Je gebruikersnaam is ook altijd je volledige email adres.

 

 

Stap 4:

Op de volgende pagina moeten we de uitgaande mailserver instellen. De instellingen hiervoor zijn eigenlijk dezelfde als de inkomende mail.

Je wilt een verbinding over SSL instellen. De poort die onze server gebruikt is 465. Als de gegevens staan zoals in de afbeelding, kan je deze opslaan en verder gaan.

 

 

 

 

Stap 5:

Op de volgende pagina krijg je een overzicht van de gegevens die je hebt ingevuld in voorgaande stappen. Dit zou er zo uit komen te zien met je eigen informatie:

Tip: In het voorbeeld gebruiken we Voornaam + Achternaam. Dit krijgen mensen te zien als ze een email van je ontvangen. Hier kan je ook je bedrijfsnaam gebruiken.

 

 

 

Einde:

Sla de instellingen op. De email is nu op de IPhone toestel geïnstalleerd.

Op het moment dat je via je telefoon een email verwijderd, verwijder je de betreffende email ook op de server zodat het op alle toestellen en emailprogramma’s verwijderd word.

Heeft deze informatie u geholpen?

Vraag niet beantwoord?

Komt u er zelf niet uit of staat het antwoord op uw vraag niet tussen de handleidingen? Neem contact met ons op voor advies of support op maat.

Vrijblijvend kennismaken?

App ons!