ABK Trading

  • Responsive 85% 85%
  • SEO 10% 10%
  • Content 20% 20%
  • Onderhoud 10% 10%

Groothandel

Voor deze groothandel was het belangrijk voor klanten om het assortiment te kunnen bekijken maar mocht er alleen een prijs worden weergegeven nadat een klant een goedgekeurde account had. Wanneer een klant een account heeft aangemaakt en deze is goedgekeurd door de beheerder vershijnen de verborgen details zoals prijs en levertijden.

Een website van Spot WebDesign is

Mobiel vriendelijk

Bij het ontwerpen van een responsive website wordt een aantal breakpoints vastgesteld. Deze breakpoints geven aan vanaf welk punt de volgende state (indeling) wordt gebruikt.

Wordpress

WordPress, voor degenen die het niet weten is een zogenaamde CMS. Dit staat voor content managment systeem. Met wordpress kun je eenvoudig zelf je website aanpassen, zonder technische kennis.

Zoekmachine vriendelijk

SEO is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine.

Social Media

 

Like ons op facebook voor de nieuwste updates, tips en leuke aanbiedingen!

Vraag nu een offerte op maat aan

Deze prijzen zijn bedoeld als richtlijnen. Vaak is het zo dat onze klanten meerdere diensten tegelijk afnemen. Maar we hoeven niet opnieuw een intake te houden of onderzoek te doen. Dit scheelt ons tijd en u geld! Vraag nu geheel vrijblijvend online een offerte aan!

Open chat
App ons!