Native Barbershop

  • Responsive 80% 80%
  • SEO 50% 50%
  • Content 15% 15%
  • Onderhoud 90% 90%

Barbershop zoals het hoort

Native Barbershop is een barbershop met klasse en dat moet de website ook uitstralen. Een strakke en overzichtelijk website met alle belangrijke informatie op de homepagina. Ook is er een mogelijkheid om vanaf 2019 online afspraken te maken!

Een website van Spot WebDesign is

Mobiel vriendelijk

Bij het ontwerpen van een responsive website wordt een aantal breakpoints vastgesteld. Deze breakpoints geven aan vanaf welk punt de volgende state (indeling) wordt gebruikt.

Wordpress

WordPress, voor degenen die het niet weten is een zogenaamde CMS. Dit staat voor content managment systeem. Met wordpress kun je eenvoudig zelf je website aanpassen, zonder technische kennis.

Zoekmachine vriendelijk

SEO is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine.

Social Media

 

Like ons op facebook voor de nieuwste updates, tips en leuke aanbiedingen!

Vraag nu een offerte op maat aan

Deze prijzen zijn bedoeld als richtlijnen. Vaak is het zo dat onze klanten meerdere diensten tegelijk afnemen. Maar we hoeven niet opnieuw een intake te houden of onderzoek te doen. Dit scheelt ons tijd en u geld! Vraag nu geheel vrijblijvend online een offerte aan!

Open chat
App ons!