Website laten maken

Webdesign

 Wat u krijgt wanneer wij uw website of webwinkel voor u maken.

Garantie

U ontvangt standaard 3 maanden garantie na oplevering! Komt u erachter dat iets toch niet helemaal goed werkt? Wij lossen het op!

Snelle oplevering

We zorgen voor een snelle oplevering. Normaliter worden websites binnen 7 werkdagen opgeleverd.

Maatwerk

We ontwerpen een design die geschikt is voor uw bedrijf en uw klanten en die ook voldoet aan uw wensen. Zo heeft u altijd een originele website op maat.

Stockfoto's

De afbeeldingen op de website zetten de toon. Het gebruik van professionele stockfoto’s is daarom een zeer belangrijk onderdeel.

Mobiel vriendelijk

Alle website worden standaard voorzien van een responsive design. Uw bezoekers kunnen op de telefoon, tablet en desktop gebruik maken van de website.

Auteursrechten

Het auteursrecht wordt na oplevering en betaling volledig aan u overgedragen. Zo wordt u 100% eigenaar van alle door ons geleverde diensten.

Bekijk voorbeelden 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Webdesign tarieven

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor uw specifieke behoeftes.

Meer dan alleen een website.

Spot WebDesign gaat veel verder dan alleen het ontwerpen van uw website, zo denken we graag met u mee om uw (online) conversie te verhogen door gebruik te maken van slimme marketing technieken. Ook kunnen we u helpen met het schrijven van content en verzorgen we zelfs eventuele drukwerk! Zo heeft u één leverancier voor uw volledige externe communicatie!

FAQ

Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website?

Er zijn verschillende manieren om meer bezoekers naar uw website te trekken. Enkele voorbeelden zijn: 

  • Organische zoekresultaten (Google, Bing, Yahoo etc.)
  • Zoekmachine advertenties
  • Offline advertenties
  • Social media

Neem contact met ons op voor een advies en offerte op maat.

Wat voor soort websites maakt Spot WebDesign?

Onze diensten variëren van de meest elementaire brochure websites geoptimaliseerd voor lead generatie tot een alomvattende nieuwe webwinkel en marketing project.

Wat is het proces na akkoord?

In het kort wordt er allereerst een intake gehouden. Hier verzamelen wij alle informatie die nodig is om de website te kunnen maken.

Vervolgens wordt er een eerste ontwerp gemaakt. Dit wordt gedaan in een online omgeving zodat u live kunt mee kijken met de vorderingen die gemaakt worden. 

Zodra het eerste ontwerp af is wordt er een feedback moment met u ingepland. Hier kunt u eventuele wijzigingen laten aanbrengen in het door ons gemaakt ontwerp.

Nadat wij uw aanpassingen hebben doorgevoerd vullen wij de website met uw content (teksten en soms ook afbeeldingen) en wordt deze openbaar gezet voor het grote publiek.

Hoe werkt de garantie?

Vanaf het moment dat uw website is opgeleverd gaat de garantieperiode in. Alles wat niet goed werkt wat wel had gemoeten op het moment van oplevering wordt kosteloos alsnog voor u gemaakt. 

Wanneer u zelf aanpassingen en/of onderhoud uitvoert op uw website en hierdoor gaat er iets mis wordt hier het standaard uurtarief voor gerekend tenzij u ook een onderhoudscontract heeft afgenomen.

Waar heb ik een website voor nodig?
Effectieve web design is bijna niet meer te missen in het bedrijfs leven. Winkeliers hebben altijd geïnvesteerd in het creëren van aantrekkelijke etalages om de aandacht van de klant te trekken, want als een voorbijganger stopt om te kijken is de kans dat de klant de winkel in gaat en een aankoop doet veel groter.

In dezelfde geest moeten bedrijven een website hebben met goed geschreven web content en die visueel aantrekkelijk is. De bezoekers van de website moeten in staat zijn om snel te kunnen zien wat het bedrijf aanbiedt, waar het bedrijf voor staat en de middelen hebben om gemakkelijk een aankoop te kunnen verrichten of om contact op te kunnen nemen.

Wanneer potentiële klanten op je website komen moeten ze worden aangemoedigd om hun bezoek op jou website te verlengen. Interessante informatie en afbeeldingen moet het aanbieden van je diensten of producten effectief bevorderen. Succes wordt gemeten met het aantal bezoekers die producten kopen van je website of die contact opnemen.

Staat uw vraag hier niet bij?

stel uw vraag via onderstaande knop of neem direct contract met ond op via:

0416 – 700 297

Ook kunt u ons op dit nummer een whatsapp bericht sturen.

App ons!