Akkoord Enterprisecontract O2205 & Machtiging automatische incasso

Stap 1

Lees de tekst op deze pagina, de algemene voorwaarden en privacy verklaring zorgvuldig door en vink de checkbox aan als u hiermee akkoord gaat.

Stap 2

Vul het machtigingsformulier in en voltooi de betaling om de machtiging af te geven. Dit is tevens ook de betaling voor de eerste periode.

Stap 3

De betaling is verricht en de automatische incasso is geactiveerd met het rekeningnummer waarmee u de betaling verricht. U ontvangt binnen 48 uur uw factuur per email. 

Machtiging

Deze machtiging is om de kosten voor uw websitecontract (O2205) vier wekelijks te incasseren van uw rekening. Deze machtiging wordt niet gebruikt voor toekomstige bestellingen. U ontvang hier altijd apart een factuur en betaalverzoek voor.

Met deze machtiging geeft u aan dat Spot WebDesign het bedrag voor uw Enterprisecontract iedere 4 weken automatisch mag afschrijven van uw rekening. Tevens is dit de betaling van de eerste periode.

Akkoord

Door het machtigingsformulier in te vullen en de betaling via IDEAL te verrichten geeft u aan akkoord te gaan met de inhoud van O2205. U ontvangt een factuur nadat wij uw betaling hebben verwerkt.

Periodieke afschrijving € -
App ons!