24/7 open en een veel groter bereik?
Bij een webwinkel komt meer kijken dan dat de meeste ondernemers denken. Denk aan vooraad beheer. Wat doet u als een product is uitverkocht? Rekent u verzendkosten? Elk product heeft fotos en een omschrijving nodig. Wij denken graag met u mee! Mocht er een andere oplossing zijn die aan uw behoeftes voldoet leggen wij dit graag aan u voor!

Samen met ons team van professionals zullen wij uw visie om zetten naar een e-commerce website op hoog niveau. Wij zullen voortdurend werken aan uw ambities en doelen om zo het beste resultaat te behalen.

Uw klanten kunnen online betalen met betalings methodes als ideal, paypal, creditcard, rembours en meer! Wij zijn op de hoogte van de wet en regelgeving van een online webwinkel. Mocht u willen aansluiten bij een keurmerk? Wij zorgen ervoor dat uw webwinkel aan alle eisen voldoet!

Zodra de basis (website) is gebouwd en de designs zijn goedgekeurd, zetten we de online winkel erin! We zorgen voor de betalings methodes en alle eisen van een webwinkel. Zodra dit klaar is kunt u ervoor kiezen of wij uw producten erin zetten of dat u dit liever zelf wilt doen. U krijgt naar oplevering altijd een handleiding hoe u zelf uw producten kunt beheren.

Open chat
App ons!